Ласкаво просимо! Ви можете увійти або створити обліковий запис.

Збільшення цін на суху похідну їжу.

У зв'язку із збільшенням роздрібних цін на продукти харчування збільшуються ціни на готові сухі похі ..

Додано: 14.09.2017

Поповнення: найдешевша цифрова рація Baofeng DM-5R Plus

Представляємо новинку на ринку України: Baofeng DM-5R Plus - цифрова радіостанція стандарту DMR ..

Додано: 14.08.2017

Огляд гамака SIMPLEX HAMMOСK

Ніколи не любив гамаків, пам’ятаю, якось в дитинстві доводилось лежати на домашньому і не дуже сподо ..

Додано: 12.07.2017
Переглянути всі

Політика конфіденційності

Ласкаво просимо в інтрнет-магазин taktyk.com.ua!

З метою покращення обслуговування та вирішення спірних питань, клієнти (далі – КЛІЄНТ), що здійснюють користування веб-сайтом  http://taktyk.com.ua (далі – САЙТ), інтернет-магазин Тактик (далі  – МАГАЗИН)  вводить ПОЛІТИКУ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ.

МАГАЗИН проводить збір інформації та оброблення інформації КЛІЄНТІВ  для  :

·        реєстрації КЛІЄНТА;

·        здійснення замовлення, його підтвердження;

·        оброблення замовлень та передачі відомостей про КЛІЄНТА кур’єрським службам;

·        розсилання сервісних повідомлень та, за згодою КЛІЄНТА, рекламної інформації;

·        для визначення переможців в акціях, що проводяться МАГАЗИНОМ.

КЛІЄНТ не має права розміщувати інформацію, оголошення, використовувати САЙТ, якщо він не згоден з ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ, або, якщо він не досяг встановленого законодавством віку, коли він має право укладати угоди або не є уповноваженою особою компанії, від імені якої розміщується інформація чи оголошення.

При користуванні САЙТом Ви повинні дотримуватись всіх правил, з якими ми Вам пропонуємо ознайомитись в цій ПОЛІТИЦІ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ.

Не використовуйте САЙТ неналежним чином. Зокрема, не намагайтесь впливати або втручатись у його роботу або отримати доступ до інформації не через стандартний інтерфейс.

Використовуйте САЙТ тільки відповідно до норм законодавства, включаючи чинні нормативні акти. Якщо ви будете порушувати дану ПОЛІТИКУ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ і правила або якщо ми запідозримо Вас в цьому, ми можемо призупинити або повністю закрити Вам доступ до САЙТу.

МАГАЗИН може у будь-який час переглянути дану ПОЛІТИКУ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ та поновити їх. Ви маєте зобов’язання стосовно цих змін та маєте відвідувати цю сторінку час від часу для перегляду поточної редакції ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ.

Щоб використовувати більше можливостей САЙТУ, необхідно мати аккаунт на нашому САЙТі, тобто зареєструватися на ньому. Ви можете створити аккаунт самі. При його створенні ми запитуємо у вас деякі ваші дані, наприклад: ім'я, адреса електронної пошти, номер телефону та/або ін.. Згідно Закону України «Про захист персональних даних» персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована. Створюючи аккаунт на веб-сайті taktyk.com.ua  користувач надає згоду МАГАЗИНУ на обробку своїх персональних та реєстраційних даних. Якщо ви приймаєте рішення надати нам свої персональні дані, ви тим самим даєте згоду на передачу нам і зберігання нами цих даних. Цим ми повідомляємо, що при створенні аккаунту на нашому САЙТі Ваші персональні данні включаються до бази персональних даних МАГАЗИНУ.

Ми надаємо Ваші дані також у випадку, коли добросовісно вважаємо, що отримати, використати, зберегти або розкрити таку інформацію необхідно з метою:

·        виконати або дотриматись вимог чинного законодавства;

·        виявити, припинити чи іншим чином попередити шахрайство, а також усунути технічні неполадки чи проблеми з безпекою;

·        захистити права, власність чи безпеку МАГАЗИНУ, наших користувачів чи суспільства в цілому, як це вимагається законодавством

 

Ми маємо право надати будь-яку Вашу особисту інформацію на вимогу правоохоронних органів, за ухвалою/рішенням суду чи в рамках інших законних процедур, або ж на іншу вимогу згідно з чинним законодавством України.

Безпеки Вашої особистої інформації є дуже важливою для нас, і ми намагаємося захистити інформацію, яку отримуємо.

Реєструючись на САЙТі, Ви погоджуєтесь періодично отримувати електронні повідомлення від адміністрації МАГАЗИНу на вказану при реєстрації електронну адресу. Дані електронні повідомлення можуть стосуватись як МАГАЗИНу, та/або вашої діяльності як користувача САЙТу, так і інформації щодо нашого МАГАЗИНу та/або наших партнерів/клієнтів, заходів що ними проводяться, акцій, знижок та ін.

МАГАЗИН має право відправляти підтвердження замовлення на електронну пошту КЛІЄНТа, після зробленого їм  замовлення на САЙТі. 

МАГАЗИН не несе відповідальності за відомості, надані КЛІЄНТом на САЙТІ в загальнодоступній формі.

КЛІЄНТ зобов’язується надавати лише правдиву інформацію.